BiBBi Comfort-Fine hoeslaken Crème (uitloop)

BiBBi Comfort-Fine hoeslakens hebben een zijdeachtige look met gladde finish voor een luxe uitstraling. De hoeslakens zijn zeer zacht, liggen mooi strak op het bed en zijn door de microvezels verrassend fijn in gebruik. Ze nemen veel vocht op, worden niet gauw nat/klam en drogen snel. Vergelijk het met de betere sportkleding gemaakt van microvezel.

Eigenschappen: Licht in gewicht, kleurvast, hoge  vochtopname, droogt snel, neemt nauwelijks geuren aan, kreuk- en strijkvrij, blijft mooi strak op bed liggen, hypo-allergeen en antibacterieel; ideaal voor mensen met allergieën, huid- en/of luchtwegproblemen.

  • Verkrijgbaar in de kleuren: Crème
  • Afmeting:160×200+30cm

*160x200+30cm crème   €35,00

Comfort Pluche sloop (uitloop) € 14,95  nu voor € 12,50

Geeft een heerlijk warm en zacht gevoel en u stapt nooit meer een koud bed in! Tevens is microvezel beddengoed zeer geschikt voor mensen met allergieën; stof klop je er makkelijk af en bacteriën laten zich er zelfs op lage temperaturen uit wassen. Door de grote hoeveelheid (en dichtheid) van vezels kan dit beddengoed veel vocht opnemen maar wordt niet gauw nat (per nacht verliest u ongeveer 0,5 à 1 liter vocht) en het beddengoed droogt snel. De vezels leiden niet tot extra transpitratie. Eenmaal op bed uitgeprobeerd dan wilt u nooit meer anders slapen!

  • Verkrijgbaar in de kleuren:
    uitloop Grijs/Wit | uitloop Light grey
  • Afmeting: 60×70+20cm