BiBBi Allround Clean Set   € 62,65

Een combinatie set van onze best sellers! Een ramenset (clean & dry), allrounder, theedoek/handdoek en poleerdoek (glimmer).

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs/Lime

SET van €71,55 voor €62,65 Uw voordeel: €8,90

Set BiBBi Clean + Dry   € 26,95  

Sop-en droogdoek voor het streeploos schoonmaken van ramen, spiegels en andere gladde oppervlakten met enkel water!

 • Verkrijgbaar in de kleur: Lime groen
 • Afmeting Sopdoek: 40x40cm
 • Afmeting Droogdoek: 64x46cm

 

 

BiBBi-Clean   € 11,95

Deze sopdoek is uitermate geschikt voor gladde oppervlakten, zoals ramen, spiegels, kunststof, hout en tegels en is super absorberend. Verwijdert het vuil in één beweiging en maakt zonder druk streeploos schoon. Deze doek is grotendeels te gebruiken met water.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Lime groen
 • Afmeting: 40x40cm

BiBBi-Dry   € 17,95

Door deze gewafelde uitvoering neemt de droogdoek veel vocht op met een streeploos droog en schoon eindresultaat. Universeel inzetbaar; in combinatie met de BiBBi Clean een mooie ramenset. Deze droogdoek laat geen pluisjes en stofdeeltjes achter waardoor nawrijven overbodig is. De doek droogt erg snel.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Lime groen
 • Afmeting: 64x46cm

BiBBi Allrounder   € 9,85

1000 Dingen doek met een hoog water-en vuil opnemend vermogen waardoor nadrogen niet nodig is. Gemakkelijk schoonmaken met alleen water. Een extra hulp in huis, maakt bv. een hoogglans keuken streeploos schoon, zonder nadrogen..

 • Verkrijgbaar in de kleur: Lime groen
 • Afmeting: 40x40cm

BiBBi Dusty   per stuk € 7,95 - set van 2 € 13,95

Handschoen om af te stoffen en te polijsten. De zeer zachte, ultra-microvezels nemen al het stof mee en laten geen sporen na, zelfs in diepere spleten zal het stof verwijderd worden. Door wrijving ontstaat statische lading en maakt dat stof als het ware aangetrokken wordt door de doek en blijven de meubels langer stofafstotend. Vingerafdrukken zullen snel en gemakkelijk verdwijnen. Ook fijn voor alle kwetsbare decoratie, houten shutters en jaloezieën..

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs
 • Afmeting: 22x16cm

BiBBi Heavy   € 14,25 

Deze prachtige doek is ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil zoals kalkaanslag in badkamer, het vet van de afzuigkap, de oven en magnetron. Gebruik de geborstelde zijde om kalk en vuil los te maken en de gladde kant om de restanten weg te nemen. Het gebruik van een schoonmaakmiddel is meestal niet nodig, maar kan wel.

Bij eerste gebruik: test de doek uit op een onzichtbare plaats zonder druk uit te oefenen.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs
 • Afmeting: 50x40cm

BiBBi Souplesse   € 15,95

Non-woven schoonmaakdoek om glas en gladde oppervlakken snel streepvrij te reinigen en/of te drogen. Zeer geschikt voor mensen met reuma of aanverwante klachten omdat er weinig kracht nodig is om de doek uit te wringen. Licht vochtig gebruiken en eventueel een tweede doek om te drogen. Voor de snelle kleinere schoonmaakklussen in huis.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs
 • Afmeting: 60x40cm

BiBBi Kitchen Set   € 47,25

Complete keukendoeken set met Glimmer (poleerdoek), Premium (luxe stevige keukendoek) en Top-Dry (handdoek/theedoek).

SET van € 51,75 voor € 47,25 Uw voordeel: € 4,50

BiBBi Premium   € 19,95

Een zeer grote, professionele droogdoek als aanvulling op de Top-Dry en Glimmer. Multifunctioneel in gebruik.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs
 • Afmeting: 80x45cm

BiBBi Top-Dry   € 14,25

Een fantastische theedoek om de vaat en alle andere voorwerpen te drogen. Ook heel fijn te gebruiken als handdoek. Door de hoge vezeldichtheid en het blokpatroon neemt deze doek veel vocht op met een streeploos en schoon eindresultaat.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs
 • Afmeting: 65x50cm

BiBBi Glimmer   € 17,55

Voor het poleren en/of drogen van glaswerk en metaal. De voordelen van microvezel en bamboevezel in 1 doek! Bamboevezels hebben een extreem hoge vochtopname en een natuurlijk zelfreinigend effect, die de bacteriegroei tegenwerkt. De combinatie van de vezels maken glas en metaal super glanzend zonder stofdeeltjes achter te laten.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Grijs
 • Afmeting: 70x50cm

BiBBi Easy        per stuk  € 8,95  -  set van 3  € 20,85

De ideale vaatdoek, zeer geschikt voor het schoonmaken van uw aanrecht (marmer, composiet, kunststof), kookplaat (glas, roestvrijstaal) en kranen. De extra lange vezels zorgen voor een optimale opname van vuil en vet.

 • Verkrijgbaar in de kleuren: Grijs en Taupe
 • Afmeting: 36x31cm

BiBBi Catchpad    per stuk  € 8,75 - set van 2  € 15,35

Deze supersofte catchpad licht vochtig gebruiken om elk glad oppervlak streeploos te reinigen. Hij neemt vuil en vet snel op, en spoelt gemakkelijk uit. Voorzien van ingestikt sponsje en vervaardigd uit de beste microvezels.

 • Verkrijgbaar in de kleuren: Grijs
 • Afmeting: 22x17cm

BiBBi Powerpasta   €22,95

Reinigt, onderhoudt en poleert gladde oppervlakken zoals rvs, goud, zilver, messing, koper, tin, emaille, kunststof, pvc, polyester, (rvs) pannen. Verwijdert moeiteloos vet, kalk en extreme vervuiling. Is waterafstotend en geeft een langdurig schoon en glanzend resultaat. Deze pasta is multi inzetbaar, voor alle bovengenoemde materialen in huis maar ook buitenshuis zoals auto, caravan, boot en fiets. Wordt geleverd met sponsje en zwart microvezeldoekje.
Sponsje nat gebruiken, schuim maken door knijpbewegingen in het sponsje te maken en met kleine draaiingen schoonmaken. Met bijgeleverd microvezeldoekje de pasta te verwijderen.

 • Inhoud 500 gram

BiBBi Powerpods & Powerspray        powerpods  €15,95 - powerpods+powerspray  €21,95

De BiBBi Powerpod is een milieuvriendelijk oplosbaar allround schoonmaakmiddel, waarmee je moeiteloos de vuilste oppervlakken schoonmaakt. Stop de Powerpod in een lege fles (of de BiBBi Powerspray) en voeg een liter koud water toe. Met deze pods draag je bij aan een beter milieu; bespaar op onnodig veel plastic afval van schoonmaakflessen. Eventueel kun je een bijpassende, gerecyclede BiBBi Powerspray 1 liter fles kopen.

 

BiBBi Turbo-Clean vloerwisser   € 93,95

Incl. 2 vloerdweilen

Glanzend schone vloeren in een handomdraai met het BiBBi ‘turbo draai- en sproeisysteem’. Reinigt met alleen water, reinigingsmiddel kan eventueel worden toegevoegd. Geen gesleep meer met een emmer water. De steel is voorzien van een waterreservoir; u vult de steel eenvoudig met 0,5 liter water, meer dan voldoende om een grote verdieping te reinigen. Druk op de knop bovenin de steel om de dweil van water te voorzien, u bepaalt zelf het vochtgehalte. De rubberen beschermring aan de bovenzijde voorkomt dat de steel valt als deze tegen de muur wordt gezet.

De vloerdweilen zijn uitgevoerd met dichte vezels. Ideaal voor alle vloeren voor het hele huis. De witte vloerdweil voor droog én nat gebruik (neemt goed stof en vuil mee). De blauwe vloerdweil voor de minder gladde vloeren en hardnekkiger vuil.

 • Afmeting: 45 x 15cm (lengte steel 150cm)

BiBBi Vloerdweil Klittenband wit of blauw   € 17,95

Deze vloerdweilen zijn uitgevoerd met dichte vezels. Ideaal voor alle vloeren voor het hele huis. De blauwe vloerdweil is voor de minder gladde vloeren en hardnekkiger vuil. De witte vloerdweil is voor droog én nat gebruik . Neemt goed alle stof en vuil mee.

 • Verkrijgbaar: Blauw of Wit
 • Afmeting: 47x15cm

BiBBi Brillen-/ beeldschermspray en Brilliance

Maakt binnen enkele seconden bril en beeld­scherm vet-en pluisvrij en heeft een beschermen­de werking. Getest en gekeurd door de optische industrie. Voor alle, ook gecoate, glas-en kunststof oppervlakken. De Brilliance doek maakt brillen en beelschermen vetvrij zonder pluisjes achter te laten en maakt antistatisch door wrijving.

 

*Spray 25ml + Brillendoek(S)   €14,25

*Spray 100ml (kunststof flesje L)  € 21,95

*Brillendoek 20x15 grijs   per stuk € 7,65 - set van 2 €11,55

*Beeldschermdoek 50x40 wit   €16,45

BiBBi Carmitt   € 12,05

De Carmitt autoclean handschoen is gemaakt volgens de nieuwste nano-technologie. Deze bevat meer vezels, werkt daardoor sneller en heeft een meer vuil opnemend vermogen. Door de langere vezels en een ingestikt sponsgedeelte heeft deze handschoen een betere capillaire werking en daardoor een extra hoge vocht- en vuilopname. veilig voor het reinigen van alle oppervlakten, ook hoogglans. Ideaal om te reinigen in combinatie met de Sandy om de sterk, bijvoorbeeld met zand, vervuilde delen voor te wassen. Nadrogen kan met één van onze droogdoeken. Ook geschikt voor camper, caravan, boot en motor. De Sandy doek is gemaakt met een korte vezel om zand weg te halen van o.a. auto, camper, motor, boot, kozijn en buitendeur.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Blauw
 • Afmeting: 23x17cm

Ook als Set carmitt & sandy te bestellen!

BiBBi Sandy   € 9,85

Deze doek is gemaakt met een korte vezel om zand weg te halen van o.a. auto, camper, motor, boot, kozijn en buitendeur.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Blauw
 • Afmeting: 40x40cm

Ook als Set carmitt & sandy te bestellen!

BiBBi Set Carmitt + Sandy   € 19,75

De Carmitt autoclean handschoen is gemaakt volgens de nieuwste nano-technologie. Deze bevat meer vezels, werkt daardoor sneller en heeft een meer vuil opnemend vermogen. Door de langere vezels en een ingestikt sponsgedeelre heeft deze handschoen een betere capillaire werking en daardoor een extra hoge vocht- en vuilopname. Veilig voor het reinigen van alle oppervlakken, ook hoogglans. Ideaal om te reinigen in combinatie met de Sandy om de sterk, bijvoorbeeld met zand, vervuilde delen voor te wassen. Nadrogen kan met één van onze droogdoeken. Ook geschikt voor camper, caravan, boot en motor. De Sandy doek is gemaakt met een korte vezel om zand weg te halen van o.a. auto, camper, motor, boot, kozijn en buitendeur.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Blauw
 • Afmeting Carmitt: 23x17cm
  Sandy: 40x40cm

BiBBi Doggy-Dry    € 17,55 (maat M) - € 26,95 (maat L)

Een perfecte hondendroogdoek en geschikt voor alle vachtsoorten. Neemt veel meer water en vuil op dan een normale katoenen droogdoek. De droogdoek is uitermate geschikt voor gebruik na het badderen of na een wandeling met uw hond door een regenbui. Deze doek droogt, neemt nauwelijks geuren op en laat het haar en zand gemakkelijk los. De doek is aangenaam voor de snuit, neus en buik van uw hond.

 • Verkrijgbaar in de kleur: Petrol
 • Verkrijgbaar in de maat M en L
  Afmeting: M 100x50cm | L 140x70cm

Powerfoam Hand Sanitizer     € 16,50

De BiBBi Powerfoam ontsmet en verzorgt de handen. Deze Powerfoam bevat geen alcohol maar is bio-microbieel en doodt daardoor 99,9% van alle virussen, bacterieën en schimmels. Deze verzorgende Hand Sanitizer is daardoor niet agressief, bijt en prikt niet en verzorgt de handen. Biedt urenlange bescherming, want vervliegt niet. Ideaal voor iedereen met een droge huid, wondjes op de handen of met uitslag door het vele handen wassen.

Inhoud: 200ML